Wie geeft zijn onderneming een boost?

Emmeloord - Business 2-the Max is een inspiratieboost voor en door ondernemers. Op dinsdagmiddag 1 oktober kunnen bedrijven netwerken en workshops volgen in een leuke setting aan Randweg 25.

De bijeenkomst start om 13.30 uur (inloop vanaf 13.00 uur) en eindigt rond 17:30 uur. Gastsprekers zijn de trainer Max Dwinger (Door Training en Coaching) en ondernemer Rene van Amersfoort (Deelwerk-Nop).

Trainingen

Business 2-the Max is een jaarlijks terugkerende trainingsboost van Ramona van Urk, Marketing en Communicatie. Ramona: ‘Ik vind het mooi om kennis te delen en samenwerkingen te zoeken. Sinds april heb ik kantoor in het voormalig Marktplaats pand dat volledig is opgeknapt door eigenaar Rene van Amersfoort. Een inspirerende omgeving voor ondernemers en trainingen! Ik bied mijn diensten graag aan in de vorm van dit soort zakelijke bijeenkomsten, waar iedereen iets aan heeft.’

Het programma biedt ruimte om te netwerken, een challenge en zakelijke workshops, zoals: Van klantvriendelijkheid naar klantbeleving. Tevreden medewerkers, wat doe je eraan? En verkoop als speerpunt van beleid.

Aanmelding

De middag is inclusief koffie en thee, Sales/Marketing/HR workshops met materiaal, goed gevulde netwerkborrel, motiverende Boost en een rondleiding door Deelwerk-NOP (voormalig Marktplaatspand). Informatie over kosten en aanmelden voor Business 2-the Max via info@ramonavanurk.nl.