Pekel & Klein wordt onderdeel van Het Notarieel

Emmeloord – Pekel en Klein notarissen start een samenwerking met Het Notarieel. Het notariskantoor gaat vanaf 2020 verder onder de naam Het Notarieel Emmeloord.

Het kantoor heeft de keuze gemaakt onderdeel van dit samenwerkingsverband te worden om de continuïteit van het kantoor te waarborgen. Het Notarieel Emmeloord is na Zwolle, Deventer, Rijssen-Holten, Kampen en Meppel de zesde vestiging. Het kantoor heeft als onderdeel van het samenwerkingsverband toegang tot een breder netwerk van gespecialiseerde professionals waardoor de dienstverlening naar een nog hoger niveau wordt getild. Het kantoor groeit door de samenwerking in kennis en kunde waardoor het nog meer te bieden heeft op het gebied van ondernemingsrecht, familierecht, particulier en commercieel vastgoed.

Praktisch verandert er voor de cliënten van Pekel en Klein notarissen niets. Zij kunnen nog steeds terecht bij het pand aan het Ecopark 42 in Emmeloord, waar Bert Klein en Margrita Pekel nog steeds aanwezig zijn. Het pand zal de uitstraling en stijl van Het Notarieel krijgen.