NDS opent kantoor en showroom in Afrika

Emmeloord - Het bedrijf Next Door Systems (NDS) gevestigd aan de Randweg in Emmeloord heeft een vestiging geopend in Cassablanca in Marokko.

Het bedrijf ontwikkelt en produceert brandvertragende deuren. Daarbij is het volop actief op de Europese markt en neemt het nu de sprong naar Afrika.

‘Marokko is een interessante markt voor ons. De enorme volumes bouw van winkelcentra en appartementen vragen om industriële deuren. Doordat wereldwijd de aandacht voor brandwerende deuren flink stijgt, neemt de vraag in dit werelddeel ook toe’, zegt directeur Jaap Aardema.

Goede reputatie

‘Vanuit Cassablanca willen wij de opkomende landen in Afrika verder bedienen. Marokkaanse bouwbedrijven zijn erg actief in de Franstalige landen in Afrika en genieten een goede reputatie.’ Next Door Systems heeft onlangs de grootste moskee van Algerije van brandvertragende deuren voorzien.

Op het kantoor in Cassablanca werken 3 personen, waarvan 2 volwaardige verkoopmedewerkers in de buitendienst. Hier worden de deuren opgesteld in de showroom om de bouwwereld en architecten kennis te laten maken met de producten.