ACF Bentveld, NUGTR en Mijn OfficeXpert naar EcoPark

Emmeloord - Na 2 jaar voorbereiding, 10 maanden bouwen en een aantal dagen verhuizen is het zover. ACF Bentveld, NUGTR en Mijn OfficeXpert zijn verhuisd naar hun nieuwe bedrijfspand! Samen onder één dak aan Ecopark 63 in Emmeloord.

Er is hard gewerkt aan het nieuwe, energieneutrale pand van ondernemers Anko Bentveld en Cees Tuytel. Eind januari dit jaar werd de eerste paal geslagen en net voor de bouwvak is het gebouw opgeleverd. ‘Afgelopen periode zijn we druk geweest met de inrichting en ook de verhuizing was nog een flinke klus. We zijn ontzettend trots op onze nieuwe werkplek’, vertelt eigenaar Cees Tuytel.

Stoer

Het pand op het EcoPark in Emmeloord heeft een eigentijdse, natuurlijke en stoere uitstraling. Bij binnenkomst worden klanten ontvangen op het ontmoetingsplein, met een prachtige balie en een koffiecorner met oude Italiaanse Piaggio. ‘Met ons nieuwe pand bieden we onze klanten en medewerkers een fijne ontmoetingsplek en een prettig werkklimaat. Samen bouwen we verder aan de toekomst’, aldus Anko Bentveld.

Op de begane grond zijn automatiseringsbedrijf ACF Bentveld en Mijn OfficeXpert gevestigd. De grote werkplaats met aparte print- en kantoorruimte is ingericht voor de afdeling Sign van reclamebureau NUGTR. Op de eerste verdieping is het team van NUGTR terug te vinden en de gezamenlijke kantine met dakterras.

Er verandert voor de klanten niet veel, op een aangepast bezoek- en postadres na. De nieuwe vestiging aan Ecopark 63 heeft een prachtige zichtlocatie langs de Marknesserweg.