300 bezoekers op Bedrijvenmarkt

Emmeloord - Informeel, laagdrempelig en gezellig was woensdag de Bedrijvenmarkt van de opleiding Techniek en IT van ROC Friese Poort in Emmeloord.

Ruim 34 bedrijven uit de Noordoostpolder waren van de partij op de markt. Acht IT gerelateerde bedrijven en de rest Techniek gericht. Het doel van de markt was om contacten tussen studenten en de bedrijven te leggen.

Organisatoren van ROC Friese Poort, Sandra en Aline blikken terug op een geslaagd event dat van 19.00 tot 21.00 uur plaatsvond op de school. Sandra: ‘Ook dit jaar was er weer veel animo voor onze bedrijvenmarkt. Een positieve bijdrage voor de sector Techniek, aangezien de vraag naar arbeidskrachten nog steeds hoog is. Het is de eerste keer dat IT bedrijven aansloten. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Connecties

Het doel van de Bedrijvenmarkt is ook voor 2019 weer behaald. De bedrijven hebben weer baat bij de aanstormende arbeidskrachten. Aldus de tevreden organisatoren: ,,We hebben mooie connecties kunnen leggen met de bedrijven, waaruit weer stages, deelname aan assessments met het leerbedrijf en talentvolle arbeidskrachten voortkomen.”