FD Gazelle voor Korfker

Emmeloord – Korfker Architecten uit Emmeloord mag zich voor het tweede jaar op rij FD Gazelle noemen. Het bedrijf won in de Regio West in de categorie omzetklasse klein.

‘Daar zijn we zeker trots op. Deze prijs is een mooie bevestiging van de ontwikkeling die we als bureau de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. We hebben als credo dat we de wereld om ons heen mooier willen maken en doordat we groeien groeit ook onze impact. Verder zijn we vooral dankbaar voor de vele opdrachtgevers waarmee we samenwerken. Het vertrouwen dat je krijgt is eigenlijk nog mooier dan het winnen van een prijs en daar sta je op zo’n moment wel even extra bij stil’, reageert Harm Korfker, zakelijk directeur en mede-eigenaar.

Groei

Elk jaar reikt het Financieel Dagblad de FD Gazelle Awards uit. De prijzen zijn bedoeld voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een bedrijf moet een ononderbroken en minimale omzetgroei van 20 procent hebben de afgelopen drie jaar en financieel gezond zijn.

Bij Korfker Architecten werken 15 medewerkers en aangevuld met 4 flexibele professionals die op projectbasis hun bijdrage leveren. De afgelopen drie jaar groeide het bedrijf met 96% en met 8 medewerkers. Een aantal markante projecten in de omgeving zijn de uitbreiding van hotel ‘t Voorhuys, de nieuwe MFA in Rutten die binnenkort in uitvoering gaat en horecapaviljoen BRUUT! dat nog in voorbereiding is en het centrum van Emmeloord een flinke impuls gaat geven.