Jeanine en Mariska starten GOB-Samen

Emmeloord - Jeanine van Drogen en Mariska Bolt uit Emmeloord zijn Gastouderbureau Samen begonnen.

De twee zijn al enige jaren actief in de kinderopvangbranche en vinden dat ze meer kunnen betekenen voor gastouders, vraagouders en de kinderen. Het is de grondslag van Gastouderbureau Samen. Het bedrijf is de ondersteunende factor voor de gastouder en vraagouder. De twee bemiddelen graag door middel van persoonlijk contact.

Samen actief

Gastouderbureau Samen is een professioneel gastouderbureau, welke door de GGD is goedgekeurd en geregistreerd staat in het Landelijke Register Kinderopvang (LRK). Zij bieden de gastouders het activiteitenprogramma “Samen actief!” Daarnaast worden er gratis cursussen, trainingen en workshops georganiseerd.

In de regio Noordoostoostpolder, Urk en Steenwijk is het gastouderbureau nog op zoek naar gastouders en vraagouders. Gastouderbureau Samen heeft een opleidingsbeleid waarbij ze beginnende gastouders persoonlijk kunnen ondersteunen om gastouder te worden.

EHBO kinderen

De gastouders krijgen na aanmelding bij Gastouderbureau Samen gratis cursussen aangeboden en hebben recht op het activiteitenprogramma “Samen actief”. Daarnaast organiseert het bureau speciale gezellige dagen voor gastouders, vraagouders en de kinderen. In november staat de cursus EHBO kinderen gepland.

www.gobsamen.nl