Kerstsingle met De Zonnepitten

Urk/Emmeloord - Zangeres Geke van der Sloot en leidster van De Eerste Urker Zangschool Geke's Tiental maakt dit jaar een Kerstsingle met kinderen van de ZMLK (zeer moeilijk lerende kinderen) Zonnebloemschool uit Emmeloord.

Het lied heet "De kleine trommelaar" en de tekst is van Gert Timmerman en Geke van der Sloot. Audio De Boer Urk nam het lied op in de Bethelkerk van Urk. Rienk Bakker bespeelde de vleugel en de mix is van Jauke van Dokkum. Op de Zonnebloemschool in Emmeloord is een videoclip opgenomen.

Op Wereld Gehandicapten Dag op dinsdag 3 december komt deze single uit bij alle streamingdiensten zoals Spotify en iTunes en de waarnemend burgemeester van Urk Ineke Bakker krijgt op 3 december het eerste exemplaar.

Doemee-Award

Op 12 december gaat Geke naar Doetinchem, omdat de single is genomineerd voor de Doemee-Award! Samen sterk voor een inclusieve samenleving. Deze stimuleringsprijs is voor een persoon of organisatie die zich met een lokaal initiatief inzet voor een samenleving waarin ook mensen met een beperking, chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt optimaal mee kunnen doen.