Flevo Boys en Urk op zoek naar nieuwe trainer

Emmeloord - Hoofdklassers Flevo Boys en SV Urk gaan voor het nieuwe seizoen allebei op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Flevo Boys gaat na dit seizoen niet verder met hoofdtrainer Kevin Waalderbos en zijn assistent-trainer Jeroen van den Berg. 'Het bestuur van Flevo Boys heeft periodiek overleg met trainers en staf van de selectie over de voortgang van de samenwerking en de wederzijdse verwachtingen. In het overleg van afgelopen week zijn de plannen van de vereniging en de staf besproken. Op basis daarvan heeft het bestuur aangegeven dat ze na dit seizoen de aflopende contracten met hoofdtrainer Kevin Waalderbos en assistent-trainer Jeroen van den Berg niet zal verlengen.' De trainers, de staf en de spelersgroep hebben unaniem uitgesproken dat ze volop gemotiveerd zijn om enthousiast door te gaan en gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen om het huidige seizoen succesvol af te sluiten.

Ook Karrenbelt stopt

Richard Karrenbelt is bezig aan zijn laatste seizoen bij SV Urk. Dit is de uitkomst van een goed gesprek tussen Technische Commissie en de hoofdtrainer van SV Urk. Karrenbelt heeft zelf aangeven na dit derde seizoen geen vierde seizoen te willen. 'Als ervaren trainer kan Richard prima inschatten hoe lang hij ergens moet blijven om nog voldoende voortgang te kunnen boeken. Bij een unieke club als Urk, waar je meerdere jaren met nagenoeg dezelfde selectie werkt, is verfrissing soms noodzakelijk. Bovendien gunt hij alle spelers een keer een nieuwe trainer voor de groep. Dit typeert zijn karakter. Op dit moment werkt hij met veel plezier bij onze club en hebben we alle vertrouwen in een uitstekend restant van het huidige seizoen', aldus de club.