Nieuw logo Bouw Adviesteam Flevoland

Emmeloord – Wethouder Hans Wijnants heeft vorige week het nieuwe logo van het Bouw Adviesteam Flevoland onthuld bij Wanpla in Kampen, een van de deelnemende bedrijven. De groep wil de samenwerking nog intenser maken.

Het nieuwe logo staat voor ‘Een voor allen, allen voor één’, wat ook het motoot is van de drie musketiers. Vijftien bedrijven uit Noordoostpolder en Urk hebben in 2012 op initiatief van Dirk Bos als antwoord op de crisis de handen ineen hebben geslagen om de gunst van de consument te winnen. ‘Het is een kunst om als ondernemers elkaar op te zoeken en ook om elkaar werk te gunnen’, sprak Wijnants op de bijeenkomst.

Kunst

‘Bouw Adviesteam Flevoland is uw complete partner op het gebied van bouwen, verbouwen, buitenleven en woninginrichting’, stelt de brochure van de samenwerkende bedrijven. De deelnemende bedrijven zijn, uit Emmeloord: Schilderbedrijf M. de Jong, Bouwbedrijf Bos, Zero House Solutions, G.S. Kunststof Kozijn, PontMeyer Emmeloord en Willem Wierda. Uit Tollebeek: Dakdekkersbedrijf DBF; uit Marknesse: Marko Marknesse Project Inrichtingen; uit Urk: Keuken & Bad Totaal, Boor Service Urk en 1 op 1 architectuur. Daarnaast wordt het samenwerkingsverband aangevuld met Oppervlaktebehandeling Stegeman uit Hasselt, en Wanpla en de firma Lichttotaal uit Kampen.

Iedere maand komen de aangesloten ondernemers bij elkaar; steeds bij een ander lid, zodat ze elkaar en elkaars bedrijven steeds beter leren kennen; een voorwaarde om steeds meer gezamenlijke projecten op te kunnen pakken. Een voorbeeld van de gezamenlijke aanpak was dit najaar een presentatie op het veertigjarige jubileum van Dirk Bos, waarbij 350 leerlingen en zeker twintig leerkrachten met techniek konden kennismaken.