Michel de Grauw algemeen directeur bij HFD

Emmeloord - Michel de Grauw heeft de directie van Helder Financiële Diensten (HFD) in Emmeloord overgenomen van Rob van der Zwan.

‘Na 5 jaar met veel plezier leiding te hebben gegeven aan eerst Meester + de Lange verzekeringen en later Helder Financiële Diensten is voor mij de tijd gekomen het stokje over te dragen aan Michel de Grauw als nieuwe algemeen directeur’, vertelt Rob van der Zwan. Aan de dagelijkse rit vanuit Leimuiden, mijn woonplaats, naar Emmeloord en vice versa komt nu een eind.

Mede dankzij de gewaardeerde inzet van alle medewerkers is het gelukt om na een moeilijke start in 2014 van Helder Financiele Diensten weer een gezonde en toonaangevende speler in de regio te maken. Met de overnames van Thijssen Assurantiën (Emmeloord) en van ’t Loo Assurantien (Lelystad) werd vorm gegeven aan de groeiambities. Recent werden nog AQRaad Verzekeringen en Rodenburg Verzekeringen overgenomen, en werkt Helder Financiële Diensten nu ook vanuit Lemmer.

De samenwerking met AIN Financiele Diensten / Regiobank bracht naast uitbreiding van de dienstverlening (bankzaken, hypotheken) ook in de persoon van Michel de Grauw een opvolger. Michel de Grauw is een bekend gezicht in de regio, en meer dan uitstekend is staat om met een team van enthiousiaste medewerkers verder vorm te geven aan de toekomst.

Groei

Michel de Grauw benadrukt dat met de komst van Rob van der Zwan in 2014 het bedrijf de opmars heeft ingezet door in een markt die alleen maar krimpende is het tegenovergestelde te laten zien, groei, vertrouwen en aandacht voor de klant. ‘Ik ben daarnaast blij met de komst van Rob Nugter als directeur verzekeringen. Er staat een nieuwe directie die met gedreven en betrokken mederwerkers de toekomst positief tegemoet ziet.’

Met het inmiddels in aanbouw zijnde nieuwe kantoor aan de Deel, naast ’t Voorhuys, maken we eind 2020 alle disciplines, verzekeren, financieren en bankieren nog persoonlijker. Parkeren voor de deur, onafhankelijk advies en bekende gezichten die dagelijks met uw belangen bezig zijn.