Het grote succes van Singles day in 2019

Aangeboden door: singlesdaydeal.nl

Je hebt inmiddels vast wel eens een Black Friday aankoop gedaan; maar ben je ook al eens met Singles Day gaan winkelen? Hoewel deze speciale kortingsdag pas sinds 2017 actief lijkt te zijn in Nederland, zijn de kortingen (en aankopen!) in de korte periode van twee jaar inmiddels al flink gestegen. Ook in 2019 blijkt Singles Day zonder twijfel weer een ontzettend groot succes te zijn.

Wat is Singles Day? 

Net als Black Friday is ook Singles Day vanuit het buitenland over komen waaien: en wel vanuit China. Op deze speciale dag, ieder jaar de 11e dag van de 11e maand, wordt het leven van de vrijgezel gevierd. Dit betekent dat de vrijgezel de kans krijgt om zichzelf wat extra in de watten te leggen en zijn of haar meest favoriete aankopen voor een flinke korting te doen. En net als voorgaande jaren was het ook dit jaar weer een terugkerend fenomeen waarin vrijgezellen (maar ook de niet-vrijgezellen natuurlijk) flinke kortingen hebben kunnen scoren. 

Winkelen met korting 

Hoewel Singles Day nog niet zo bekend en populair is als Black Friday, is het wel de ideale dag om met flinke korting te mogen winkelen. Natuurlijk zijn de Chinese webshops zoals Ali Baba en de zusterbedrijven hier ontzettend enthousiast in (wat betekent dat je er flinke kortingen kunt scoren!), maar ook de Nederlandse merken en winkelketens beginnen steeds vaker met hoge kortingen te strooien. De meeste Singles Day kortingen vind je online in de webshops. Lekker handig natuurlijk; zo hoef je geen uren in de rij te staan om een nieuwe tv aan te schaffen. 

De toekomst van Singles Day 

Waar Singles Day op dit moment nog in populariteit aan het groeien is, kunnen we in China het succes al duidelijk zijn: de kortingen zijn gigantisch en bedrijven hebben de mogelijkheid om veel meer omzet binnen te halen. Dit betekent niet alleen dat we in de toekomst veel meer Nederlandse bedrijven mogen verwachten die aan deze speciale kortingsdag mee gaan doen, maar ook dat de kortingen ieder jaar weer zullen groeien. Zo waren de kortingen en beschikbaarheid van producten in 2019 alweer een stuk groter dan in 2017: en dat beloofd natuurlijk veel goeds voor de toekomst. 

Wie doen er mee? 

Wil je volgend jaar ook op zoek naar de Singles Day kortingen? Zorg dan dat je de nacht van 10 november achter je laptop zit om direct mooie kortingen te kunnen scoren. Onder andere Bol.com, Wehkamp, Hunkemoller, Adidas, Nike en de Bijenkorf doen al mee aan Singles Day!