Jaarlijkse kerstvolleybalfeest in Marknesse

Marknesse - Tweede kerstdag staat in Marknesse al bijna 50 jaar in het teken van Kerstvolleybal. Het is al bijna weer zover.

De organisatie van het toernooi en het feest ligt in handen van Jongeren 19-nu Mix-ML. Overdag wordt er door de teams gestreden om het spannende volleybaltoernooi te winnen. ’s Avonds is het tijd voor een feestje om met elkaar de kerst knallend af te sluiten. Sinds vorig jaar is het feest weer terug in de Weevershal. Dit is de plek waar het allemaal begon. Om alvast in de stemming te komen, staat in elk dorp een ‘Kerstvolleybalstalletje’.

Volleybaltoernooi

Er zijn al meer dan vijftig aanmeldingen van teams die mee willen doen aan dit sportieve en gezellige toernooi op tweede kerstdag. Het volleybaltoernooi vindt plaats in de Bosbadhal in Emmeloord. Je kunt je team nog opgeven via kerstvolleybalmixml@hotmail.com. Vermeld hierbij de teamnaam, namen van de spelers en het telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon. Per team moeten er minimaal twee vrouwen in het veld staan en maximaal twee competitiespelers.

Kerstvolleybalfeest

’s Avonds wordt de strijdbijl begraven en wordt er gefeest. Vanaf 21.30 uur begint het feest aan de Hoge Sluiswal 43 in Marknesse. De muziek wordt verzorgd door de band PROOST! en DJ Nick.

Toegang en informatie

Het Kerstvolleybalfeest is voor jongeren vanaf 16 jaar. Het feest begint om 21:30 uur en duurt tot 02:00 uur. Je kunt tot 23.00 uur naar binnen. Uit alle dorpen in de Noordoostpolder rijden bussen richting de feestlocatie. Voor meer informatie en kaarten, klik hier.