Poiesz is de beste supermarkt van Nederland

Emmeloord - Poiesz Supermarkten B.V., met twee vestigingen in Emmeloord, is op woensdag 18 december door onderzoeksbureau GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland.

Onderzoeksbureau GfK en Foodmagazine brengen  rond de zomer en vlak voor de Kerstdagen een rapport uit naar aanleiding van een onderzoek onder klanten naar de waardering van supermarkten in Nederland. 

In het onderzoek wordt de waardering van klanten gemeten op 9 onderdelen, op 7 onderdelen is Poiesz Supermarkten als eerste geëindigd. De klantvriendelijkheid van de medewerkers heeft de hoogste score van het hele onderzoek behaald: 8.28. Ook bij de onderdelen kwaliteit, vers, winkelgemak, winkeluitstraling, voorraad en breedte assortiment krijgt Poiesz de hoogste waardering. 

Familiebedrijf

Poiesz doet er alles aan om het boodschappen doen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken en als familiebedrijf uit Sneek vindt Poiesz persoonlijke en oprechte aandacht voor haar klanten belangrijk. De hoge klassering op de verschillende onderdelen maakt duidelijk dat de klanten van Poiesz dit weten te waarderen.