Pax Kinderhulp NOP-Urk zoekt vakantiegezinnen

Emmeloord - De stichting Pax Kinderhulp zoekt vakantiegezinnen in de Noordoostpolder/Urk om kinderen die in Polen in moeilijke omstandigheden opgroeien van 4 tot en met 19 juli een zomervakantie te geven.

Plezier maken, even weg uit dagelijkse omgeving en vooral genieten, dat is wat Pax Kinderhulp de twintig kinderen wil geven tijdens de twee vakantieweken in Nederland. De jongens en meisjes van 9 tot 12 jaar oud logeren per tweetal in een gastgezin in de Noordoostpolder en Urk. Samen is gezelliger dan alleen en hierdoor voelen ze snel op hun gemak binnen het gastgezin. Zo kunnen zij optimaal genieten van dit mooie, maar ook spannende avontuur.

Informatieavond

De vakantiegezinnen kunnen rekenen op ondersteuning en begeleiding van Pax Kinderhulp en de Poolse begeleider/tolk die met de kinderen mee naar Nederland komt. Pax Kinderhulp houdt een informatieavond op 11 februari. Opgave voor de avond of het aanvragen van een vrijblijvend informatiepakket kan door te bellen met Bertha de Langh 0527-611611 of Martine Verloop 06-46780925 of mailen naar martineverloop@solcon.nl

www.paxnopurk.nl