Fotowedstrijd op thema Johannes-Passie

Emmeloord - Het Apollo Ensemble houdt een fotowedstrijd met als onderwerp Bachs Johannes-Passie, hoe zie jij die in 2020?

Het Apollo Ensemble voert op woensdag 25 maart de Johannes Passie uit in theater ’t Voorhuys.De foto expositie komt voorafgaand aan het concert in het Voorhuys te hangen.

Bach laat de evangelist het verhaal vertellen, er zijn groepen mensen die een rol spelen in het verhaal en er zijn personen die aria’s zingen, de personen die in eigen gedachten verzonken zijn. Bach doet het met muziek, maar je kunt dit ook uitbeelden in foto’s. Foto’s kunnen geinspireerd zijn op deze 3 thema’s: een verhaal vertellen, ergens bij betrokken zijn en in je eigen gedachten en gevoel verzonken bezig zijn met iets wat gebeurd is en wat een grote indruk op je gemaakt heeft.

Wedstrijd

Een selecteert de foto’s voor: de social mediacampagne; in het programmaboekje van het concert, een foto expositie en de beste foto’s voor een vrijkaartje van het concert. Voor meer informatie op: www.apollo-ensemble.nl/de-visualisatie/ Foto’s (minimaal 1 mb, met vermelding van je woonplaats) kun je tot 1 maart 2020 mailen via de website: www.apollo-ensemble.nl of per e-mail: apolloensemble@planet.nl