Kallenkoot stopt na het seizoen bij KV Emmeloord

Emmeloord - Na drie succesvolle jaren komt er na dit seizoen een einde aan de samenwerking tussen trainer Henk Kallenkoot en KV Emmeloord.

In het eerste jaar onder Kallenkoot werd door de korfballers uit Emmeloord zowel op het veld als in de zaal promotie naar de 2e klasse afgedwongen, iets eerder dan de bedoeling was. In het tweede jaar wisten de korfballers van Emmeloord zich op het veld knap te handhaven in de 2e klasse, terwijl dit in de zaal net aan niet lukte.

Verjongingskuur

Afgelopen zomer heeft de selectie van KV Emmeloord een flinke verjonging ondergaan en ook dit jonge team doet prima mee in 2e klasse veld en 3e klasse zaal. Naast het trainen/coachen van de selectie is Kallenkoot op meerdere gebieden actief binnen de vereniging. ‘Als trainer/coach maar zeker ook als mens zal Henk gemist gaan worden’, reageert de club op het aanstaande vertrek.

Het bestuur van KV Emmeloord is dankbaar voor de samenwerking van drie jaar en zal komende juni een gepast afscheid organiseren. Voor KV Emmeloord breekt nu het proces aan van de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer/coach.