Floaten in magnesium geeft boost en helpt bij veel klachten

NAGELE – Vermoeidheid, burnoutklachten, slaapproblemen, stress, pijnlijke spieren; veel mensen hebben er last van. Het kan zomaar zijn dat een tekort aan magnesium bijdraagt aan die problemen. Een bad nemen in water met magnesium kan verlichting brengen.

Floaten is daarvoor een uitgelezen manier en dat kan in Nagele bij schoonheidssalon Centre Estetica. Eigenares Marjan van der Reest is de eerste in de wijde omtrek die het floaten aanbiedt.
“Het is bekend dat veel mensen een magnesiumtekort hebben”, vertelt ze. “Door te floaten in een lekker warm bad wordt dat  magnesium door je zweetklieren opgenomen. In drie kwartier zweven kom je bovendien helemaal tot rust.”

Rustmoment

Uit eigen ervaring weet ze dat een floatsessie van 45 minuten voelt als vier uur diepe slaap. “Ik geef hier mijn klanten een rustmoment. Dat doe ik met massages, allerlei schoonheidsbehandelingen, de zonnebank en persoonlijke aandacht. En nu ook met floaten.” Dat doet ze goed, want in de twaalf jaar dat Centre Estetica in Nagele actief is bouwde ze een grote en tevreden klantenkring op. 

Toen ze zelf kennis maakte met floaten was ze verkocht, deed ze een opleiding en richtte ze een floatroom in. Met een bad van 1.75 bij 2.05 meter in een kamer krijgen haar klanten de ruimte. “De mensen die er gebruik van maken zijn heel enthousiast.”

Centre Estetica is gevestigd aan de Eggestraat in Nagele. Wie wil floaten vindt alle informatie op de website www.centreestetica.nl of kan bellen met 06-12061562.