Stem op je favoriete sporters

Emmeloord - Wil je een stem hebben in het bepalen van de sportman, sportvrouw, sporttalent en sportploeg van het jaar van de gemeente Noordoostpolder? Er kan nu worden gestemd op de genomineerden.

Net als in voorgaande jaren krijgen alle polderbewoners de kans om te stemmen op één van de drie genomineerden in de vier genoemde categorieën. Zo vormt het publiek het zevende jurylid. Op de Avond van de Sport, waarvan de sportverkiezingen onderdeel zijn, op woensdag 26 februari, wordt de uitslag pas bekend.

De organisatie van de sportverkiezingen hoopt natuurlijk dat zoveel mogelijk inwoners hun stem gaan uitbrengen. Speciale aandacht wordt gevraagd voor de digitale stemprocedure. De afgelopen jaren waren honderden stemmen ongeldig, onder meer omdat de bevestigingsmail achterwege bleef. Dat is natuurlijk zonde. Daarom de oproep om de regels goed te lezen en op te volgen. Dank alvast!

Ga naar https://sportverkiezingennoordoostpolder.nl en breng je stem uit. Op de website vind je alle informatie over de procedure en werking van de publieksstemming. Om 12.00 uur op donderdag 13 februari zijn ‘de lijnen geopend’. Je kunt stemmen tot en met 23 februari a.s.