Carnaval in Espel

Espel - In Espel wordt carnaval gevierd op vrijdag 21, zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 februari. Thema is ‘Rock ‘n roll’ en de festiviteiten vinden plaats onder leiding van prins Rock ’n Ronnie.

Vrijdag 21 februari wordt om 19.00 uur begonnen met het nieuwe ‘jeugdprinsenbal’, waar de jeugdprins van 2020 bekend wordt gemaakt.

Zaterdagmiddag is de wagenoptocht. Vervolgens opent het Trappersgat om 14.30 uur de deuren voor het kindercarnaval met verschillende activiteiten voor de jonge carnavalsvierders. Zaterdag 22 februari is er ook het Mega Trappers Festijn met de bands One Two Trio, PaPa di Grazzi, Gaatze en de Zware Jongens. De organisatie ziet het publiek graag in rock ‘n roll-outfit.

Zondag 23 februari vanaf 15.30 uur is iedereen welkom voor de verloting, die om 17.30 uur begint. Maandagmiddag 24 februari is het tijd voor de jaarlijkse bingo. Vanaf 13.30 uur is het Trappersgat geopend, de bingo begint om 14.00 uur.

Rechtgezet

In de papieren versie van weekblad De Noordoostpolder van woendag 12 februari stond per abuis dat het hier over de carnaval in Rutten ging. Bij dezen: dit moet Espel zijn. Fijn feest!