Brandsonly en Cinema43 samen verder

Emmeloord - Twee tot de verbeelding sprekende videobedrijven uit Emmeloord, Brandsonly en Cinema43 hebben besloten om per direct de krachten te bundelen en onder een naam verder te gaan: Brandsonly.

Cinema43 specialiseerde zich de afgelopen zeven jaar in het maken van high end contentproducties voor met name grote bedrijven en overheden die in Flevoland actief zijn. Het bureau werd in 2013 opgericht door Tim Nijland en Jaap Jippes, die lange tijd werkzaam waren bij defensie. Brandsonly, in 2015 opgericht door Gideon Nagtegaal en Dennis Hendriksen, richtte zich van meet af aan meer op de inhoudelijke boodschap en de integratie van video in de marketingmix. Nagtegaal en Hendriksen waren eerder als team actief in de creatieve en innovatieve voorhoede van Wehkamp en werkzaam bij grote commerciële tv-stations als MTV en Canal+.

Brandsonly heeft vanwege de fusie onlangs een rebranding ondergaan en Jaap Jippes aangesteld als Managing director. Jippes: ‘Door het samensmelten van twee specifiek opererende bedrijven zijn we een hele sterke en onderscheidende speler geworden in het volle veld van videobedrijven. Op het gebied van kwaliteit en inhoud durven wij iedereen uit te dagen. Brandsonly kenmerkt zich bovendien ook sterk door de betrokken manier van samenwerken met de klant. Al lang voordat de camera draait, bewijzen we onze meerwaarde.'

Het nieuwe bedrijf blijft gevestigd in Emmeloord.