Werkzoekenden Café in Bibliotheek Noordoostpolder

Emmeloord - Het Werkzoekenden Café (WZC) Noordoostpolder is een maandelijkse netwerkbijeenkomst waar werkzoekenden elkaar ontmoeten, ervaringen delen en tips krijgen bij de zoektocht naar een (nieuwe) baan. Op donderdag 20 februari vindt er weer een 'café' plaats in Emmeloord.

Tijdens deze bijeenkomst Jan Smith en Maudy Hellendoorn van Talent in Control te gast. Als consultants werving & selectie, spreken zij dagelijks kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Iedereen is verschillend en ieder mens is uniek.

Glimlach

Smith en Hellendoorn kijken vooral naar de potentie van mensen. Waar ben je goed in? Welke koers wil je varen? Met andere woorden, heb jij zelf de regie in handen? Durf jij te staan voor jezelf, en het allerbelangrijkste: straal je dit ook uit? Heb je plezier in wat je doet of wilt gaan doen? Bij een oprechte glimlach vanuit je tenen, gaat er een wereld voor je open. 

Eerste indruk

De eerste indruk, daar willen zij tijdens het werkzoekende café graag iets over vertellen. En de bezoekers een spiegel voorhouden. Weleens nagedacht over wat je wilt uitstralen en heb je wel eens anderen gevraagd om daar kritisch naar te kijken? Welke eerste indruk maak jij en ben je er van bewust dat dit al veel eerder begint dan het sollicitatiegesprek? Je voicemail, je emailadres, je foto op linkedin, en nog meer.