Nog meer beleving op de 2 generaties zorg- en welzijnsbelevingsdag

​Marknesse - Op zaterdag 22 februari is er weer de 2 generaties zorg- en welzijnsbelevingsdag voor senioren en hun kinderen bij Marco Marknesse. De belevingsdag wordt georganiseerd door Albert Bonthuis, Henrieta Stielstra, Carla Ellens en Huib van der Wal.

Zij brengen, in een ontspannen sfeer, weer alle diensten en producten bij elkaar voor senioren (en hun kinderen, soms mantelzorgers). Daarmee spelen ze onder meer in op de trend dat senioren langer thuis willen wonen, maar daar wel hulp bij nodig hebben. Er zijn 32 bedrijven en instellingen die meedoen. 

Zorg en welzijn

De focus ligt op zorg én welzijn. Het moet vooral een leuk dagje uit worden voor de senioren, maar ook voor hun kinderen. Met natuurlijk veel informatie, maar ook veel beleving, lekkere hapjes, gezellige muziek en wat recreatieve spel- en sportactiviteiten.

Jeu de boulesvereniging Flying Boules geeft een demonstratie, Maronesse verzorgt een wijn- en bierproeverij, Jules van Brussel wandelt al spelend met zijn accordeon langs de stands. En er is een poffertjeskraam.

Veel te doen

Plaats van handeling is weer Marco Marknesse. De bezoekers kunnen dus weer prachtige meubels bekijken, naast het feit dat ze info kunnen krijgen over gezondheid, notariële zaken, uitvaartbegeleiding, mantelzorg, verzekeringen, brillen, en meer.

De belevingsdag duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur. Entree is gratis.

Zie ook www.2generatiesbeursnop.nl.