Grote verbouwing Albert Heijn Urk

Urk - Supermarkt Albert Heijn in winkelcentrum Urkerhard heeft tijdelijk de deuren gesloten. De winkel van ondernemer Henk Slump wordt omgebouwd naar het allernieuwste concept van Albert Heijn.

De feestelijke heropening vindt plaats op woensdag 26 februari om 11.00 uur. Vanaf dan kunnen klanten kennismaken met een hypermoderne supermarkt waar nog meer aandacht is voor vers, lekker en gezond eten.

'Master in vers'

De medewerkers worden opgeleid tot ‘master in vers’. 'Hierdoor krijgen klanten straks in de vernieuwde winkel nog betere informatie over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank', vertelt supermarktmanager Harold Kats. De aftrap van dit trainingstraject vond plaats in een speciale verstruck die onlangs op Urk stond geparkeerd.

Gezellig

De Albert Heijn in Urkerhard staat bekend vanwege de gemoedelijke sfeer. 'Die nemen we natuurlijk mee', zegt Kats. 'We krijgen dus de mooiste supermarkt op Urk waar het ook nog eens gewoon gezellig is'.

De supermarktmanager en zijn medewerkers willen graag de heropening op woensdag 26 februari samen met klanten vieren. Het wordt een leuk feest met veel activiteiten, waarbij genoeg te proeven en te proberen valt. 'Iedereen is van harte welkom!'