Opbrengst Bingo XXL in Bant gaat naar Samenloop voor Hoop

Bant - Slump Catering & Events houdt op zaterdag 28 maart de Bingo XXL in de feesthallen in Bant. De opbrengst komt ten goede aan de stichting Samenloop voor Hoop Noordoostpolder, een inzamelingsevenement van het KWF Kankerbestrijding.

Samenloop voor Hoop is een evenement van het KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan alle deelnemers met lotgenoten stil bij kanker én wordt het leven gevierd.

Organisatie rekent op ruim 300 bezoekers

Om deze stichting te steunen houdt cateraar Henk Slump op 28 maart een Bingo XXL. 'Helaas krijgt één op de drie mensen kanker. Samenloop voor Hoop draagt bij aan lokale projecten, een goed initiatief waar wij graag een steentje aan bij dragen. Wij hopen op een opkomst van ruim 300 bezoekers, die door te bingoën allemaal een bijdrage leveren aan de ondersteuning van (ex-)kankerpatiënten en hun naasten uit de regio', aldus Henk Slump. 

Avondvullend programma

Het wordt een avondvullend programma met DJ Marc Bakker, diverse rondes en fantastische prijzen. De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door ondernemers uit de polder. De avond wordt gepresenteerd door Jannes Mulder, bekend van nationale en internationale schaatsmarathons, wieler- en inline skatewedstrijden.

Houd de Facebookpagina van Slump Catering & Events in de gaten voor de laatste nieuwtjes, tickets en prijzen. 

Lees ook: 'Het is geen competitie, je gaat met z’n allen voor één gezamenlijk doel'