Opfrisavond verkeer van VVN in Emmeloord

Emmeloord - Veilig Verkeer Nederland (VVN) afdeling Noordoostpolder houdt donderdag 5 maart om 19.30 uur een opfrisavond over verkeer in MFC Nieuw Jeruzalemkerk in Emmeloord.

In de afgelopen jaren is het weggebruik flink veranderd. Zo maken nieuwe vervoersmiddelen zoals de e-bike gebruik van de weg, zijn er nieuwe verkeersregels en -borden gekomen en zijn verkeerssituaties ingewikkelder geworden.

Voorrang

Denk daarbij aan de voorrang op kruispunten en de regels op (turbo)rotondes, spitsstroken en nieuwe belijning op het wegdek. In een voorlichting van 2 uur wordt onder leiding van een gecertificeerde voorlichter van VVN verteld over de nieuwste ontwikkelingen. Er is alle ruimte om vragen te stellen en eigen ervaringen in te brengen. De cursus wordt uitgevoerd op verzoek van de gemeente Noordoostpolder. Deelname is gratis. Neem gerust uw buurman/buurvrouw, een familielid of kennis mee.

Aanmelden

Aanmelden voor de VVN-avond door een e-mail te sturen naar: johvankeulen@hetnet.nl. Meer info mail naar VVN afdeling NOP: oscar-moon@ziggo.nl of bel 697120.