Silderhuis logopedie in OZ Cascade

Emmeloord - Silderhuis logopedie heeft nu ook een locatie in het Onderwijs Zorgcentrum Cascade aan de Koningin Julianastraat in Emmeloord.

Silderhuis logopedie is een praktijk met acht behandellocaties in Nederland. De praktijk in Blokzijl vervult al enige jaren een regio-functie en werkt nauw samen met consultatiebureaus, huisartsen en scholen. Bij Onderwijs Zorg Centrum Cascade werkt een team aan specialisten samen aan het begeleiden van kinderen en jong-volwassenen op didactisch en sociaal-emotioneel gebied.

Aangezien eigenaren Ilona Silderhuis en Annemieke van der Zwaag beiden cliënten met dyslexie behandelen kwamen zij elkaar al regelmatig tegen. De verhuizing naar een ruimer pand van Onderwijs Zorg Centrum Cascade gaf Silderhuis logopedie de mogelijkheid om daar een locatie te openen en de samenwerking te intensiveren. De logopedist die zitting heeft op deze locatie is Femke Sweere.

Basisverzekering

Logopedie wordt vergoed vanuit de basisverzekering, waarbij vanaf 18 jaar het eigen risico eerst dient te worden opgemaakt. Voor behandeling in onze praktijk is een verwijzing nodig van de huisarts of een medisch specialist. www.silderhuislogopedie.nl