Adjay Bohorie beste Seat autotechnicus

Emmeloord - Adjay Bohorie van Autobedrijf van der Heide uit Emmeloord werd zaterdag in de Nationale Finale van Top SEAT People 2019-2020 uitgeroepen tot beste SEAT Autotechnicus van Nederland.

Zijn collega Iede Pasterkamp werd de één na beste SEAT Serviceadviseur van Nederland bij de titelstrijd. Frank Huisman van het Emmeloorder bedrijf had zich eveneens geplaatst voor de finaledag bij Pon in Leusden, maar bereikte geen podiumplek. De deelnemers streden in 5 categorieën tegen elkaar. In zowel twee praktijkcasussen als twee theorie-examens konden de deelnemers punten scoren op hun SEAT vakkennis en vaardigheden.

Topkwaliteit

Adjay Bohorie is bij Autobedrijf van der Heide verantwoordelijk voor de prestaties in de werkplaats en waarborgt de topkwaliteit van de servicedealer. Tijdens de finaledag liet hij zien over alle SEAT vakkennis en vaardigheden te beschikken. Adjay stak er volgens de jury met kop en schouders bovenuit. Adjay heeft zich als beste SEAT Autotechnicus geplaatst voor de Internationale Finale, die plaatsvindt van 20 t/m 22 mei 2020 in Barcelona. In de finale neemt hij het op tegen de wereldwijde concurrentie uit meer dan 30 andere landen.

Serviceadviseur

Iede Pasterkamp mag zich de één na beste SEAT Serviceadviseur van Nederland noemen. Als Serviceadviseur van Autobedrijf van der Heide is Iede Pasterkamp al jaren een vertrouwd gezicht achter de balie.