Vergroot uw naamsbekendheid met bedrukte pennen

Aangeboden door: BudgetGift

Bezoekt u voor uw werk vaak beurzen, presentaties of open dagen? Dan is de kans zeer groot dat u wel eens een bedrukte pen in ontvangst heeft genomen. Deze bedrukte pennen met een logo erop heeft u waarschijnlijk vaak genoeg mee naar huis genomen en gebruikt. Wie kan er nou geen pen gebruiken?

Dit is ook meteen de reden dat bedrukte pennen relatiegeschenk nummer één zijn. Wij verwachten ook dat dit nog wel een tijdje zo blijft, pennen zijn ontzettend handig en u kan er niet genoeg van hebben. Maar wat is nu de kracht van een bedrukte pen? Een pen is niet erg speciaal, waarom worden er dan toch wekelijks miljoenen pennen wereldwijd bedrukt en weggegeven?

De voordelen van bedrukte pennen 

Misschien wel de grootste kracht van een bedrukte pen, is dat deze tijdloos is. Zelfs met de grote opkomst van computer, laptops, smartphones en tablets, blijft de pen onverminderd populair. Hoe kan dat? De reden hiervan is dat mensen nog steeds belangrijke zaken noteren met een pen, dit is makkelijk én snel. Wanneer iets opgeschreven wordt, wordt dit ook beter onthouden. Daarnaast hebben bedrukte pennen ook nog ander voordelen:

 • Veel keuze
  Er zijn veel verschillende mensen en dus ook veel verschillende wensen. Gelukkig zijn pennen in ontzettend veel varianties verkrijgbaar. Zo zit er voor iedereen wel een geschikte pen bij.
 • Meerdere eigenaren
  In hun levensduur wisselen pennen regelmatig van eigenaar. Waarschijnlijk herkent u dit zelf ook, pennen raakt u makkelijk kwijt of ‘leent’ u uit en ziet u vervolgens nooit meer terug. U bent niet de enige. Een gemiddelde pen kent 5 tot 7 eigenaren. Als u dus 500 bedrukte pennen bestelt, betekent dit dat u zo’n 3000 mensen bereikt. Geen reclamespot kan daar tegenop voor die prijs.
 • Scherp geprijsd
  Doordat pennen zo razend populair zijn, zijn ze ook ontzettend goedkoop te bedrukken. U heeft bijvoorbeeld al zo’n 500 bedrukte pennen voor maar €200,- (excl. BTW).
 • Meerdere drukposities
  Een pen kan op verschillende manieren bedrukt worden. Zo kunt u ervoor kiezen om de pen op de houder te bedrukken of op de clip. Daarin kunt u ook nog kiezen of u de gehele houder wilt bedrukken, of dat de bedrukking op een andere plek op de houder moet komen. Ditzelfde geldt voor de clip van de pen. Er zijn dus meer dan genoeg mogelijkheden om uw naam zo goed mogelijk naar voren te laten komen.

Pennen laat u bedrukken bij BudgetGift

Het investeren in bedrukte pennen is dus een goed idee. Het is geen uniek product, maar de voordelen van een bedrukte pen zijn onmiskenbaar. Bent u geïnteresseerd in het bedrukken van pennen? Bekijk dan eens de mogelijkheden van BudgetGift. Deze partij heeft veel ervaring op het gebied van relatiegeschenken en zij hebben een erg uitgebreid assortiment. De medewerkers van deze partij hebben veel vakkennis en zij hanteren een scherpe prijs. U weet dus zeker dat u waar voor uw geld krijgt bij BudgetGift.