Drie fotografen onder dak in Studio Reaal 9G

Emmeloord De fotografen Pim van der Maden, Sjors Evers en John David Verolme ziten sinds kort samen onder het dak van de nieuwe Studio Reaal 9G aan de Reaal 9G in Emmeloord.

Drie verschillende zelfstandige topfotografen met ieder zijn specialisme onder één dak. Hierdoor komen klanten bij Studio Reaal 9G altijd bij de beste fotograaf uit. Het hele spectrum van portret- tot en met evenementen- fotografie en van landschap- en drone-fotografie tot en met productfotografie.

Dat is bijzonder want de fotografen zijn allemaal zelfstandig maar wisselen wel veel kennis en kunde met elkaar uit. Zo ondersteunen en inspireren zij elkaar bij opdrachten. Daarnaast heeft Studio Reaal 9G technisch alles in huis. Van een compleet uitgeruste fotostudio, waar kleine tot zeer grote producties gemaakt kunnen worden, tot en met apparatuur voor producties op locatie.

Samen werken

De fotografen van Studio Reaal 9G kunnen door intensief met elkaar samen te werken hun kennis, kunde en apparatuur met elkaar te delen. Pim van der Maden is een allround fotograaf met jaren lange ervaring in binnen en buitenland. Sjors Evers legt als ID fotograaf de identiteit vast van wat hij fotografeert. John David Verolme fotografeert en filmt met zijn drones de wereld van bovenaf.