Schirm herenmode breidt concept uit

Emmeloord - Na een succesvolle afsluiting van het winterseizoen en een intensieve verbouwing is de winkel van Schirm aan de Lange Nering 78 weer up to date.

De winkel heeft een open winkel karakter met heldere lichte kleuren waar de bezoeker zich kan dompelen in een warm bad van gastvrijheid. Leonard Visser en Jeen Schirm zijn trots op het eindresultaat en staan in de startblokken om de nieuwe collectie aan de man te brengen.

‘Onze winkel heeft een nieuwe eigentijdse look gekregen. De winkel uitstraling is meer open en lichter geworden zodat de nieuwe collecties nog beter tot hun recht komen’, zegt Leonard. ‘Verder hebben wij ons winkelconcept uitgebreid met een authentieke kleermakerij. Klanten kunnen bestaande kleding aanpassen naar nieuwe wensen en natuurlijk bestaat er de mogelijkheid om nieuwe kleding op maat en naar geheel eigen wens laten maken. Zo creëer je een kledingstuk met een zeer persoonlijke touch.’

Maatkostuum

De heren zijn blij dat de geschiedenis zich een beetje herhaalt. Jeen Schirm: ‘Mijn opa en voorvaderen deden het op bijna dezelfde manier. Stoffen en andere manufacturen uitzoeken en dan het patroon opmaken. Dit past bij ons als een maatkostuum.’ ‘Onze service gaat nog verder’, zegt Leonard. ‘Wij bieden onze klanten ook een strijkservice aan.’

In het modebeeld is het aanbod casualkleding weinig veranderd, en zijn de bestaande merken gebleven. Grote vernieuwing is de mogelijkheid om ook jeans op maat te laten maken. Deze maatjeans is een nieuw product welke in Nederland nog niet lang op de markt is. Een welkome aanvulling die het aanbod bij Schirm Herenmode compleet maakt. Schirm mode ziet met deze ingeslagen weg de toekomst positief in en durft te kiezen voor een maximale persoonlijke benadering. ‘Al meer dan twee honderd jaar is dat de grote kracht van onze winkel’, sluit Leonard af.

Trends

Schirm Herenmode staat voor de nieuwste trends, lekkere koffie, schitterende maatpakken, tijd voor de wensen van de klant en een goed, eerlijk en deskundig advies voor de aanschaf van zowel zakelijke als vrije tijdskleding.