Dijkstra & Langeweg dealer Schmotzer schoffeltechniek

Rutten / Kraggenburg - Dijkstra & Langeweg BV uit Rutten en Kraggenburg is in de Noordoostpolder officieel dealer geworden van de Schmotzer schoffeltechniek.

Schmotzer is een bedrijf dat sinds 1922 machines bouwt voor de mechanische onkruidbestrijding en biedt inmiddels een bijzonder breed assortiment aan.

Overname

Door de overname van Amazone is Schmotzer sinds 1 januari 2019 een 100% dochteronderneming van Amazone. Door deze stap is er een perfecte invulling voor het potentieel aan schoffeltechniek in Nederland en is Schmotzer de partner bij uitstek om schoffeltechniek in de toekomst te combineren met het plaatsspecifiek toedienen van gewasbeschermingsmiddelen of vloeibare bemesting. 

Om agrarisch Nederland te kunnen voorzien heeft het bedrijf besloten om de distributie te gaan verzorgen via Kamps de Wild. Zij heeft inmiddels al ruim 50 jaar ervaring met de distributie van het Amazone-product en is daarom de ideale partner.

Kennismaken

Kamps de Wild zal met deze uitbreiding voornamelijk gebruik gaan maken van het bekende distributienetwerk om hiermee efficiëntie en maximale ondersteuning te kunnen waarborgen. Wilt u kennis maken met de producten van Schmotzer? Neem contact op met Rene Dijkstra in Rutten of Gerralt Langeweg in Kraggenburg.