Op vakantie in Nederland

Aangeboden door: Groepen.nl

Of je nu kiest voor een weekend weg, kamperen of een week in de Veluwe. Op vakantie in Nederland is heel leuk! Nederland heeft veel moois te bieden en we hoeven hiervoor niet ver te reizen en veel te betalen. Je zult verast worden bij alle activiteiten die we kunnen doen in ons kikkerlandje. Hieronder lees je wat tips over de mooiste vakantiebestemmingen in Nederland!

Stedentrip

Ook in Nederland zijn er genoeg steden waar je veel kunt beleven en zien. Gelukkig is Nederland niet heel groot en kun je verschillende steden bezoeken tijdens een stedentrip. In Amsterdam kun je genieten van de mooie grachtengordel, in Alkmaar ga je langs bij de heerlijke kaasmarkt, vervolgens bezoek je de dynamische havenstad Rotterdam en drink je een biertje bij de gezellige binnenstad van Den Haag. Heb je deze steden al vaak bezocht? Ga een paar dagen naar het zuiden van het land en geniet van de Bourgondische activiteiten in Maastricht. Je hebt het gevoel alsof je niet in Nederland bent, maar toch ben je niet heel ver van huis.

Veluwe

Houd je liever van rustigere vakanties en wil je genieten van de mooie, Nederlandse natuur? Kijk online eens naar de groepsaccommodatie Veluwe. De Veluwe is een gigantisch beschermd natuurgebied in de provincie Gelderland. Maak mooie wandelingen en genieten van dieren om je heen. Ook kun je activiteiten zoals een bezoek aan de uitkijktorens of een klimparcour doen. Met een prachtige omgeving kun je genieten in de mooiste vakantieparken van Nederland.

Watersport

Wil je actief zijn op vakantie en houd je van water? Je kunt ook watersport beoefenen in Nederland. Denk aan kitesurfen in Wijk aan Zee of op Strand Nulde; surfen achter een vlieger aan en vette beelden schieten. Ook kun je wakeboarden op het Markermeer of Waterskiën op de Loosdrechtse Plassen. Er zijn voldoende watersportplekjes in Nederland. Plan met een groep vrienden een weekje watersport in en kies de ideale plek uit.

Waddeneilanden

Fiets langs de schapen, leuke dorpen, mooie natuurgebieden en langs de prachtige kust. Dit kan allemaal op de Waddeneilanden. Wil je zeehonden zien? Ga naar Texel, wil je raften op zee en daarna genieten van een stuk lekkere kaas? Bezoek dan het prachtige Terschelling. Op Ameland kun je de vuurtoren bezoek en de eilanden op grotere hoogte bewonderen. Met een boot ga je van het vaste land naar de eilanden en tijdens deze boottocht kan je al genieten van alle mooie dingen om je heen.

Deel hieronder de leukste vakantiebestemmingen in Nederland!