Soon Young opent Madang, praktijk voor psychologie

Oud Kraggenburg - Soon Young Schreinemakers-Choi is de praktijk voor psychologie Madang begonnen bij het Holistisch Centrum de Bron op Oud-Kraggenburg.

In deze tijd is psychologische hulp hard nodig. De wereld om ons heen verandert ingrijpend en onverwacht. ‘Onze missie is om mensen mentaal te ondersteunen in deze dynamische wereld’, vertelt Soon Young. Mentale gezondheid is nét zo belangrijk als fysieke gezondheid, weet Soon Young. ‘Als je lekker in je vel zit én lekker in je hoofd zit functioneer je beter, sta je positiever in het leven en heb je minder last van stress.’

Positiever

Bij Madang kunnen mensen op ieder moment, ook zonder verwijzing, langskomen of contact opnemen. Door middel van psychologische therapie kan Madang helpen de weg terug te vinden en het optimale uit het leven te halen. Madang biedt hulp om depressie, ongerustheid, stress, trauma’s & sociale angsten te overwinnen.

Soon Young is erkend psycholoog en aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Zij heeft haar bachelor Psychologie behaald aan de Universiteit van Amsterdam en vervolgens een Master gedaan in sociale gedragspsychologie. Zij woont al 20 jaar in de Noordoostpolder en wil nu graag mensen helpen met haar kennis en vaardigheden.

www.madang.nl