Laatste expositie ‘Grande Finale’ in de Paardenstal

Espel - Galerie de Paardenstal aan de Noordermiddenweg 2 in Espel gaat zaterdag 23 mei open voor de laatste expositie “Grande Finale”.

‘Wij hebben besloten om per 1 augustus, na twaalf en een half jaar de galerie en beeldentuin definitief te sluiten. We vinden het jammer dat we voor galerie ‘de Paardenstal art en garden’ geen opvolger(s) hebben kunnen vinden en zo ons mooie bedrijf voor de Noordoostpolder niet hebben kunnen behouden’, vertellen Ada en Bob Brug.

Laatste keer

Tijdens de expositie “Grande Finale” wordt voor de laatste keer werk van de vaste kunstenaars getoond. Deelnemende kunstenaars aan deze expositie zijn onder andere: Puck Steinberger, Doet Boersma, Gertjan Scholte-Albers, Roeland van Reem, Juul Kortekaas en Sjoerdtje Hak met schilderijen.

Ruimtelijk werk is te zien van bijvoorbeeld Hannie Diender, Edith Madou, Lei Hannen, Margreet Zwetsloot, Marlies Brug, Hanneke van den Bergh, Peter R. Hein en Winneth Sala. Buitenbeelden van Yvon van Wordragen, Hans Jouta, Jan Krikke, Hedda Willem Buijs, Lena Postuma, Marius en Margot Meulenberg en Willem van den Brink.

Coronaregels

De Paardenstal neemt uiteraard de coronamaatregelen in acht. De beeldentuin en galerie met voldoende ruimte maken het mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te houden. In de galerie zijn maximaal 5 bezoekers tegelijk welkom. Vooraf de komst aankondigen wordt daarom aanbevolen.

Openingstijden zijn: donderdag, vrijdag, zaterdag en 1e, 3e en 5e zondag van de maand van 13.30 – 17.00 uur. Of op afspraak. Het kan zijn dat van deze dagen of tijden afgeweken wordt, raadpleeg daarom voorafgaand aan uw bezoek onze website of bel ons. Galerie en beeldentuin zijn ook beide Pinksterdagen geopend.

www.galeriedepaardenstal.nl