Twee ongevallen met gewonden in Noordoostpolder

Noordoostpolder - Bij twee ongevallen in Noordoostpolder zaterdagmiddag bij Tollebeek en Kraggenburg zijn drie personen gewond geraakt.

​Omstreeks 12:00 uur ging het mis op het Steenbankpad in het buitengebied van Tollebeek. Een personenauto wilde een erf afrijden maar kwam toen hard in botsing met een naderende bestelauto. De vrouw achter het stuur van de personenauto en de man achter het stuur van de bestelauto raakten beiden gewond. Zij zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Door het ongeval lag de weg vol met brokstukken. Een boer heeft het wegdek schoongeveegd met een heftruck waarna de bergingsmaatschappij de zwaar beschadigde voertuigen heeft afgesleept. Vanwege het ongeluk was het Steenbankpad tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Kraggenburg

Twee personenauto’s botsten even na 14:00 uur achterop elkaar op de Zuiderringweg (N352) tussen Kraggenburg en Ens. Een zwarte Volkswagen wilde afslaan naar de Neushoornweg waarna een achteropkomende witte Volkswagen een aanrijding niet kon voorkomen. De bestuurder van de voorste auto is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De overige betrokkenen kwamen met de schrik vrij.