Verkoop bouwkavels in Emmelhage van start

Emmeloord - De gemeente Noordoostpolder brengt binnenkort nieuwe bouwkavels in de verkoop in Emmelhage.

Het gaat om kavels in Fase 2B Noord en kavels aan de Theodoor Karel van Lohuizensingel in Fase 2A. De presentatie van de plannen vindt plaats in de vorm van een webinar op 27 augustus 2020. Belangstellenden krijgen dan online alle informatie te zien en er is gelegenheid om vragen te stellen via de chat.

Fase 2B Noord

Het bestemmingsplan ‘Emmeloord - Emmelhage, fase 2’ biedt ruimte voor het realiseren van maximaal 150 woningen in fase 2B. Het gaat om een mix van vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen. Er komen vooralsnog circa 43 particuliere kavels in de verkoop. Het zijn 15 kavels voor vrijstaande woningen en 28 kavels voor twee-onder-een-kapwoningen. Naast de particuliere kavels zijn er rond de 50 projectmatige woningen die ook getoond worden in het webinar. Aan de Theodoor Karel van Lohuizensingel komen drie kavels voor vrijstaande woningen en zes kavels voor twee-onder-een-kapwoningen.

Webinar voor belangstellenden

Inschrijven voor het webinar kan via de website www.woneninnoordoostpolder.nl/webinar kunt u zich inschrijven. U krijgt dan automatisch een persoonlijke link waarmee u het webinar kunt bekijken op donderdag 27 augustus.

Loting

Vanaf maandag 3 augustus t/m vrijdag 18 september is de inschrijving voor de loting van de kavels. De loting vindt op maandag 5 oktober plaats.