‘De Poorte rond’ in Vollenhove

Vollenhove - In Stadsmuseum Vollenhove, dat wekelijks van woensdag tot en met zaterdag geopend is, is een de expositie ‘De Poorte rond’, met ruim honderd oude foto’s van Vollenhove uit de periode 1910-1940 te zien.

Niet alleen foto´s, ook schilderijen van gebouwen en bekende plekjes in Vollenhove, zijn in de tentoonstelling opgenomen. Deze uitstalling is mede tot stand gekomen door samenwerking met “Oud Vollenhove”. Daarnaast is er nog een kleine expositie over de Tweede Wereldoorlog in Vollenhove te zien, met specifieke documenten, propagandamateriaal, illegale krantjes en enkele bijzondere voorwerpen.

Reserveren

Voor bezoek is reserveren verplicht. Dat kan via de site www.chcvollenhove.nl. Onder de kop locatie en openingstijden staat de link naar het aanmeldingsformulier. Telefonisch reserveren is ook mogelijk, nr. 0527-244413. Bezoekers kunnen kiezen uit twee tijdstippen: 13.00 uur en 15.00 uur. Het museum hanteert het protocol dat opgesteld is voor musea. Daardoor zijn er minder vrijwilligers beschikbaar en zijn er gewijzigde openingstijden.

Info www.chcvollenhove.nl