Vloggen, science, tekenen of animatie?

Emmeloord - Naar welke workshop ga jij tijdens de Zomerweek? Van 20 tot en met 23 juli is het zomerweek in de bibliotheek met leuke en leerzame workshops.

Ben je tussen de 7 en 13 jaar oud en wil je leren hoe je goede filmpjes kunt maken met je telefoon om zo nog beter te vloggen? Wil je leren hoe je jouw hersenen of die van een ander voor de gek kunt houden? Of duik je liever in de wereld van tekenen, moppen, Lego of animatiefilmpjes maken?

Frans Pol

YouTuber Frans Pol uit Ens leert je filmen met je mobiel, de gekke professor van Mad Science komt langs, en Abe de Verteller leert je hoe je een boeiend, spannend of bijzonder verhaal vertelt of schrijft. Of maak je liever je eigen prentenboek? Je kunt deze en nog veel meer leuke workshops volgen tijdens de Zomerweek. Kijk op www.flevomeerbibliotheek.nl/zomerweek voor het hele programma en reserveer snel je kaartje. Er is maar beperkt plek per workshop.

De workshops voor 7 tot 9 jaar vinden in de ochtend plaats, en in de middag genieten de 10 tot 13-jarigen van het aanbod. Je kunt je inschrijven voor één workshop per dag. Je kunt één enkel dagdeel meedoen of alle vier de dagen en alles daar tussenin! De bijdrage per workshop is € 3,00. Gezinnen die gebruikmaken van de Meedoen-bon kunnen zich gratis aanmelden.

Reis met ons mee

Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om op reis te gaan tijdens de zomerperiode. Voor deze groep kinderen is er in de derde vakantieweek de mogelijkheid om mee te doen met diverse workshops. FlevoMeer Bibliotheek wil zo ieder kind de kans bieden om nieuwe kennis en ervaringen op te doen, en dat zonder het afleggen van vele kilometers.