Kunnen rock en God samengaan?

Urk - Op vrijdag 3 juli is het nieuwe boek 'Kentering in de christelijke rockmuziek - Een profetisch geluid?' van Jan Bakker verschenen. Dit boek over geloofszaken wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Benieuwd of christelijke rock en God samen kunnen gaan? Deze vraag heeft de schrijver jarenlang beziggehouden. Dit boek geeft een eerlijk beeld over de ontwikkelingen binnen de christelijke rockmuziek. De schrijver wil de lezer uitdagen om het boek te lezen met een open en kritische blik. Het boek omvat meer thema’s dan alleen muziek. Het speelt in op actuele en essentiële onderwerpen. Durf je de uitdaging aan om dit boek te lezen? Het kan je leven drastisch beïnvloeden en veranderen. Als artiest, als christen en als niet-christen.

Over de auteur

In het dagelijkse leven is Jan actief als financieel specialist. Daarnaast is hij jarenlang zangleider geweest in evangelische gemeente ‘De Morgenster’ waar hij samen met zijn gezin al jarenlang deel van uitmaakt. Op jonge leeftijd ging hij in op de roepstem van God. Deze keuze en verandering heeft een enorme impact gehad op zijn leven. Vanuit zijn relatie met God, de Bijbel, en zijn levenservaringen wil de schrijver de lezer aanmoedigen tot een heilige, verrijkende en verdiepende levenswandel.

Kentering in de christelijke rockmuziek - Een profetisch geluid?, Jan Bakker, 192 pagina’s, ISBN: 9789464033632, Verkoopprijs: € 20,50. Uitvoering paperback