Helder Financiële Diensten naar De Deel

Emmeloord - Helder Financiële Diensten verhuist binnenkort naar het Aandeel op De Deel in Emmeloord. Dit op slechts 500 meter van het huidige pand.

De verwachting is dat Helder Financiële Diensten later dit jaar haar intrede kan doen in het nieuwe pand. Met de komst van deze moderne, nieuwe locatie kunnen klanten in de toekomst nog beter bediend worden. Nieuw is bijvoorbeeld de contant/cash functionaliteit waar klanten gebruik van kunnen gaan maken.

Jachtverzekeringen

Helder Financiële Diensten heeft onlangs Eerdmans Jachtverzekeringen uit Lemmer overgenomen. Met deze overname wordt zeer specialistische kennis op het gebied van jacht- en recreatieverzekeringen aan Helder Financiële Diensten toegevoegd. Recentelijk werden Rodenburg Verzekeringen en AQRaad Verzekeringen in Lemmer al overgenomen. Het bedrijf geeft hiermee verdere invulling aan haar groeiambities.

Eerdmans Jachtverzekeringen heeft een groot klantenbestand in het binnen- en buitenland. Alle medewerkers blijven in dienst zodat de kennis en ervaring gewaarborgd blijven. Zij verhuizen naar de bestaande locatie van Helder Financiële Diensten in het centrum van Lemmer. De directie van Eerdmans, bestaande uit Reinier van der Post en zijn zakelijk manager, blijft voorlopig nauw betrokken bij de verhuizing en integratie.

Breder aanbod

Door deze overname realiseert Helder Financiële Diensten een nieuwe, sterke poot in de recreatiemarkt van boten, huizen en andere vrijetijdsverzekeringen. Dit zorgt in combinatie met de andere verzekeringsmogelijkheden voor een nog breder aanbod. Inmiddels heeft Helder Financiële Diensten / Regiobank Emmeloord-Lemmer 34 enthousiaste collega's in dienst.