Hart voor Bant opent Buitenbieb in Bant

Bant - Hart voor Bant van Herman en Arenda Russchen hebben een kastje dat bij het grofvuil stond, omgetoverd tot een buitenbieb. Die staat aan de Noordwend 4 in Bant.

‘Hart voor Bant’ doet niet anders dan liefde uitdelen aan de inwoners van Bant. Vorig jaar deelde de groep ruim 40 kerstpakketten uit, werd een ad hok concert geven met medewerking van een Urker mannenkoor in de Hof van Bant met na afloop warme chocolade melk en werden tulpen uitgedeeld. Ook ging er rijkelijk vis rond in het dorp.

Wandeling

Herman en Arenda Russchen troffen het kastje aan op een wandeling door het dorp. Jan Koffeman timmerde er vervolgens handig een boekenkastje van. Alie de Boer en Arenda zochten boeken uit voor de buitenbieb. Op zaterdag 4 juli werd de buitenbieb in het bijzijn van Meindert Kramer en Maarten ten Napel, ook van Hart voor Bant, aanwezig.

De eerste bezoeker buurman Sietse had de primeur. Gratis en voor niets! Heb je wat aan het boek (gehad)? Kun je er een ander blij mee maken? Geef het door of leg het terug in de buitenbieb. Zie ook op de site.

www.hartvoorbant.nl