Recreatieve zaalvoetballers gezocht

Marknesse - Klaas Breidenbach uit Marknesse zoekt streekgenoten die samen met hem een balletje willen trappen in de zaal.

Het is de bedoeling dat er  geen competitiewedstrijden worden gespeeld. Er wordt alleen recreatief gevoetbald. Er word  gespeeld  vanaf de start van het seizoen in De Triangel in Marknesse op vrijdag van 20.30 tot 21.30 uur, een keer in de twee weken.

Met de plaatselijke uitbater van kantine de Dug Out is overeen gekomen dat er na de inspanning een drankje genuttigd kan worden. Het eerste idee is om tot de herfstvakantie uit te proberen of zo`n recreatie zaalvoetbal clubje aanslaat of niet, hij hoopt natuurlijk van wel.

Geen leeftijdsgrens

Het niveau van voetballen is niet belangrijk, het plezier des te meer, aldus Breidenbach. De leeftijdgrens is zeer ruim.  Inmiddels hebben acht man  zich aangemeld van 20 tot 50 jaar oud, maar er kunnen nog een paar mensen bij, zodat er leuke partijtjes gespeeld kunnen worden.

Bij interesse kan er contact opgenomen worden met Klaas Breidenbach via een persoonlijk Facebook messenger bericht of via kjbreidenbach@hotmail.com