Drive-in bioscoop op De Deel

Emmeloord – In het weekeinde van 11 september dat het Pieperfestival gehouden zou worden komt StEP met een alternatief: ‘Polder Experience’.

StEP wil nu er iets meer ruimte is voor activiteiten het feestweekeinde niet helemaal stilletjes voorbij laten gaan. De Polder Experience past helemaal binnen de richtlijnen van de anderhalve meter samenleving.

Bingo on tour

Voor de oudere inwoners van de polder wordt in samenwerking met ZONL een ‘bingo on tour’ langs vier verzorgingshuizen gehouden. Op De Deel wordt een drive-in bioscoop gerealiseerd, waar je vanuit je auto naar verschillende films kunt kijken onder het genot van een hapje en een drankje.

Op zaterdag zijn er leuke kinderactiviteiten op het evenemententerrein, waaronder een mega stormbaan. Dit weekend is tevens de kick-off van een Polder Experience routekaart, die mensen in de auto auto of op fiets langs de highlights van de polder leidt.

Gratis frietje?

Omdat het Polder Experience weekend in het weekeinde van het afgelaste Pieperfestival is, onderzoekt de organisatie nog de mogelijkheid van een gratis frietje.

Het programma is onder voorbehoud van de ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de vergunningen. Deze week komt de nieuwe Facebookpagina online. Blijf op de hoogte via onze social mediakanalen en de krant.