KlapstoelKabaret op Schokland

Schokland - Theater 't Voorhuys houdt op 14 augustus een tweede editie van KlapstoelKabaret op Schokland. De voorstelling duurt 80 minuten en zal twee keer worden gespeeld; om 19.00 en 21.00 uur. Per optreden betreden twee cabaretacts achter elkaar het podium.

Het optreden is op het grasveld naast Museum Schokland en is 'coronaproof'. De namen van de artiesten zullen wij net als de vorige keer nog niet verklappen! Het zijn in ieder geval jonge talenten uit de koker van Hummelinck Stuurman die nog niet eerder hebben opgetreden in de Noordoostpolder. De eerste act is een cabaretduo met de Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival op zak.

Groninger Studenten Cabaret Festival

De tweede act viel in de prijzen op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Cabaret op een pop-up buitenpodium én dan ook nog eens op een fantastische locatie! Het is de bedoeling dat iedere bezoeker een eigen klapstoel meeneemt, wij zullen markeringen aanbrengen op het grasveld om de 1,5 meter te waarborgen.

Kaarten voor dit huiskameroptreden in een hele grote openluchthuiskamer zijn via de vernieuwde website van Theater 't Voorhuys te reserveren. Reserveren is verplicht. Er zijn maximaal 75 kaarten per voorstelling beschikbaar.