Kalender ter ere van 75-jarig jubileum krant

Emmeloord - Geniet u ook van de luchtfoto’s van de dorpen waarvan we dit jaar iedere maand een plaatsen in deze krant.

Dan hebben we goed nieuws! Aan het einde van het jaar wordt er, ter ere van ons 75-jarig jubileum, een speciale verjaardagskalender gemaakt waarbij alle luchtfoto's te zien zijn, zodat u iedere maand weer van een andere luchtfoto kunt genieten. En hoe toevallig is het dat de Noordoostpolder uit 12 dorpen bestaat? Zo staat straks ieder dorp voor een maand op de verjaardagskalender.

Bestelformulier

De jubileumkalender kost € 14,50 per stuk. Via de website kunnen de kalenders tot 15 oktober besteld worden. Op het bestelformulier kunt u ervoor kiezen om de kalender(s) af te halen bij ons kantoor in Emmeloord (gratis) of te laten versturen (verzendkosten € 6,75 tot een maximum van 10 kalenders). Zodra de betaling is verwerkt ontvangt u een bevestiging op het door u opgegeven mailadres. Wie meer wil afnemen kan een mail sturen aan verkoop@denoordoostpolder.nl o.v.v. 'kalender'. We nemen dan z.s.m. contact met u op.

Tractieweg8-b

Vanaf maandag 16 november kan de kalender van maandag tot donderdag (tussen 10 en 16 uur) worden afgehaald bij ons kantoor aan de Tractieweg 8-b in Emmeloord. Indien u kiest voor verzending, dan kunt u in dezelfde week uw bestelling via de post tegemoet zien. Het formulier staat op onze website via deze link.