‘Verdwenen in de Westhoek’

Emmeloord Schrijver en (rally)columnist Ton Kalter uit Emmeloord heeft zijn vierde rallythriller gepubliceerd met de titel ‘Verdwenen in de Westhoek’. In dit boek combineert Kalter twee hobby’s: rallysport en schrijven.

Een jonge soldaat is levensgevaarlijk gewond geraakt in de Eerste Wereldoorlog. Vlak voordat hij overlijdt, vertelt hij een verpleegster dat hij een laatste wens heeft. Na zijn dood doet zij er alles aan om die wens te vervullen.

Ieper

Ruim 100 jaar later staat een rallyrijder op het punt om de Rally van Ieper in België te gaan rijden. Hij heeft er erg veel zin in maar komt niet opdagen bij de laatste test voor de wedstrijd. Twee gebeurtenissen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, of is er toch een verband?

‘Verdwenen in de Westhoek’ is een vlot geschreven boek en bevat veel rallysport maar is ook uitstekend leesbaar voor lezers die geen idee hebben van wat een rally eigenlijk is.

De boeken van Ton Kalter worden gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books. Het boek is online te koop via de webshop van Kalter bij Brave New Books en ook te bestellen bij de meeste boekwinkels zoals Marsman The Readshop in Emmeloord.