Spanten horecapaviljoen worden gezet

Emmeloord - Evertsen Bouw uit Zwolle is vandaag begonnen met het plaatsen van de houten spanten voor het horecapaviljoen op De Deel.

Het is de bedoeling dat het horecapaviljoen volgend voorjaar opent. Wie de exploitanten worden is nog niet duidelijk. Maar dat er een nieuwe exploitant is, is zeker. ‘De contracten zijn ondertekend’, liet directeur Maarten van Pijkeren van Evertsen Bouw enkele weken geleden weten.

Het paviljoen dreigde op losse schroeven te komen staan door de coronacrisis en het feit dat de plaatselijke ondernemers Jarno van den Berg van Da Enzo en Rudi de Graaf, sous-chef bij Van der Valk zich dit voorjaar uit het project terugtrokken. Zij wilden een horecabedrijf op de Kleine Deel realiseren met de naam Bruut!. De nieuwe exploitant zal deze naam waarschijnlijk niet gebruiken. 

Wat er op hun menukaart komt is nog even afwachten. Maar met het plaatsen van de spanten op de fundamenten en de kelder komt de voorziening die onderdeel is van het centrumplan weer een belangrijke stap dichterbij.