Bingo-on-tour langs drie woonzorgcentra groot succes

Emmeloord - StEP hield afgelopen donderdag en vrijdag in samenwerking met Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) een gezellige 'Bingo-on-tour'. De bingo was onderdeel van de Polder Experience, een coronaproof alternatief op het afgelaste Pieperfestival.

Bewoners van drie woonzorgcentra van ZONL genoten van de bingo inclusief leuke prijzen en een lekker frietje. 

Bewoners van woonzorgcentra Talma Hof, Hof van Smeden en Markehof konden donderdag en vrijdag meedoen met de spectaculaire ‘Bingo-on-tour’. Coördinator vrijwilligers / Welzijn Talma Hof , Anita Lassche: ‘De bingo werd door een kleurige quizmaster geleid, die met veel zwier de bingo-nummers omriep. Een valse bingo, betekende een liedje zingen. Maar zover kwam het niet. Vele bewoners wonnen leuke prijzen’. 

Omdat de bingo op woonzorglocatie Wittesteijn niet goed coronaproof was te realiseren, was dit woonzorgcentrum in de Noordoostpolder helaas niet onderdeel van de tour. Na afloop van de bingo werden alle bewoners, ook die van Wittesteijn, getrakteerd op het welbekende gratis frietje, als knipoog naar het Pieperfestival.

‘Dit jaar dan wel geen Pieperfestival met Seniorenmiddag, maar dit was een superleuk alternatief. Een mooie opsteker voor de bewoners!’, besluit Anita.