Zorggroep start volgend jaar met BBL-opleiding Maatschappelijk Verzorgende IG

Emmeloord - Zorggroep Oude en Nieuwe Land (ZONL) start medio januari volgend jaar weer een tweejarige BBL-opleiding Maatschappelijk Verzorgende IG in samenwerking met ROC Friese Poort in Emmeloord.

Aline Kramer en Marlena van Loosen zijn in september 2019 begonnen met deze BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg)-opleiding bij ZONL. Voor beide een nieuwe fase in hun leven. Aline maakte na 16 jaar een switch van werken in een visbedrijf op Urk naar de ouderenzorg. Ook Marlena verruilde haar leven, waar ze als moeder voor vier kinderen zorgde en af en toe in hetzelfde visbedrijf als Aline werkte.

Webinar

Mensen die interesse hebben in het volgen van deze opleiding kunnen zich aanmelden voor het webinar (via Teams) dat de Zorggroep houdt op maandagavond 5 oktober van 19.30 tot 20.30 uur. Deelnemen kan alleen door zich vóór 30 september aan te melden bij Ludia Jansen van ROC Friese Poort, via haar mailadres ljansen@rocfriesepoort.nl. Ludia stuurt na deze aanmelding een ontvangstbevestiging met uitleg van de procedure en de inloggegevens voor Teams.

Solliciteren

Vanaf 6 oktober staat de vacature op de website van ZONL.